Uw mondhygiëniste

foto2014-01

Mijn naam is Déborrah Spoormaker-Groeneveld.

Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als mondhygiënist.

In 2007 ben ik een vrijgevestige mondhygiënistenpraktijk begonnen en daarnaast ook werkzaam bij een biologische tandartsenpraktijk en op de afdeling bijzondere tandheelkunde en kaakchirurgie in het Erasmus MC.

In de mondzorgkunde ben ik door ervaring vooruitstrevende technieken gaan toepassen die in mijn praktijk toepasbaar zijn.

Kindertandverzorging

In 2003 heb ik de opleiding tot kindertandverzorging behaald.

De restauratieve kant van de tandheelkunde specifiek gericht om met kleine soms bange kinderen een goede band en samenwerking op te bouwen voor de minder leuke kant van de tandheelkunde n.l. gaatjes vullen en kiezen trekken.

Esthetiek in de tandheelkunde

In 2004 ben ik mij gaan richten op de esthetiek in de tandheelkunde.

Dit houd in: op professionele wijze het bleken van gebitselementen en het vervaardigen van facings.

In 2007 heb ik diverse cursussen gevolgd t.a.v. voeding en mondgezondheid en Laser-therapie, zowel de softlaser als de diodelaser.

Natuur- en alternatieve geneeskunde

In 2008 heb ik de ” Bachelor of Health” studie doorlopen en ik ben me verder gaan verdiepen in de natuur-en alternatieve geneeskunde waaronder de neuraaltherapie en Jin Shin Jyutsu®

Om met een combinatie van de reguliere behandelmethoden en de natuur- en alternatieve geneeskunde een volledig op u gerichte behandeling te geven, met als doel algehele genezing van uw mond en alles wat er bij u hoort.IMAG0378